2011 m. spalio 29 d., šeštadienis

Kai sūnus užmiega..

Esu naujokė šiame bloge ir  aplamai niekada nerašiau tokio dalyko :) Tad įdomu išmėginti.
Susikūriau paskyrą čia, kad galėčiau sekti kai kurias scrapbook'ingo mėgėjas, merginas mėgstančias gaminti ar tiesiog, šiaip "pasicekavinti" kuo žmonės čia gyvena :)
Kas liečia rankdarbius, patinka siuvinėti kryželiu, bet su mažu vaiku, ne itin daug laiko lieka šiam užsiėmimui, tad pastaruoju metu nieko ir nesiuvinėju. Dar labai patiko skrebukių darbai, užsimaniau ir aš pamėginti paskrebinti, deja.. Fantazija, o gal noras per mažas buvo - nepatiko pirmas blynas ir "neužsikabliavau". Nors galiu pasakyti, kad kitų darbelius vistiek akimis ryjau :)
Kadangi prieš 2 metus užteko užsispyrimo (iš skūpumo) pramokti Photoshopu naudotis, nusprendžiau scrapbooking'ą šia technika. Šiaip senokai nieko su šia programa nebuvau dariusi, bet užėjo kažkoks įkvėpimas. Tad štai ir pirmasis mano "blynas".






Tikrai įdomu buvo ieškoti, derinti detales. Kaip pirmu darbu esu labai labai juo patenkinta, nors kuo toliau žiūriu, tuo labiau noriu, kad jis būtų galbūt kitoks, bet.. Yra kur tobulėti. Tad šiuo metu dar kelis esu padariusi, tačiau dienos nuovargis daro savo ir akys klijuojasi. Ryt, jei turėsiu laiko pasirodysiu su kitais savo darbeliais.









J-u-r-a-t-ė