2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Du tigrai

Interneto platybėse neseniai radau nerealaus grožio tigrą. Tiek žiūrėjau į jį ir pagaliau radau kur ir kaip jį įkomponuoti. Ko gero tai ir buvo pagrindas mano skrebukui, o visą kitą diktavo nuotraukos spalvos. 
Man šis dviejų tigrų susitikimas labai labai įsiminė. Tiesiog, aš prisiminiau kokie jausmai apėmė mane kai pirmąsyk pamačiau ir į rankas paėmiau savo dukterėčią, beja ji buvo panašaus amžiaus kaip ir mano mažiukas šioje nuotraukoje. Tad manau, kad mano broliui šis susitikimas sukėlė ne mažiau emocijų ir jausmų. Nors nemanau, bet tikrai žinau. Juk pagaliau jis suprato, kad jo mažoji sesutė užaugo, ir tapo mama, o savo rankose jis laiko  sūnėną..  



Pagarbiai,




2011 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

Niam niam

Niam niam...
Štai su kokiu apetitu ir noru Arnas valgo šaltibarščius. Smagiausia buvo stebėti jo pastangas ir norą valgyti savarankiškai.


Tai kol kas pasigyriau visais savo turimais skrebukais :) Bet tikrai jų dar bus. Tik ieškau nuotraukų, idėjų, mokausi su Photoshopu dirbti, kad galėčiau užrašus, ir visokias kitokias detales pati daryti :)

Pagarbiai,

Akimirka

"Sustok akimirka žavinga"..
Manau tuo viskas ir pasakyta..


Pagarbiai,


Dar keli skrebukai (Templates pagalba)

Turiu dar kelis darbelius, kurių taip ir neparodžiau. Tad manau jau pats laikas. 
Štai mano dėlioti, nete rastų Templates pagalba. Dabar jau stengiuosi nebesinaudoti šiais "pagalbininkais". Tikrai smagiau yra sugalvoti ir sudėlioti savo įsivaizduojamą skrebuką. Nors manau, kad kartais tai palengvina darbą, jei norisi kažką greit sudėlioti.

Taigi štai 2010m.rugsėjo mėn. mano sūnelio pasiekimai. Žiūriu į šias nuotraukas ir žaviuosi koks jis mažiukas ir buvo, nors juk tuo metu atrodė, kad jis man jau toks didelis vyras 


O štai keli kadrai iš sūnaus krikštynų fotosesijos. Smagu buvo, dėl to labai norėjau įamžinti. Su vienintele pussesere Virginija. Šiaip dar ne viena nuotrauka iš krikštynų fotosesijos laukia savo eilės, dėl to bus dar skrebukų, kur mano mažylis salotine apranga :) 



Taigi prieš tai įdėti skrebukai buvo jau gatavi, aš sudėjau tik nuotraukas, popieriukus ir kai kurias  detales.


Pagarbiai,

2011 m. lapkričio 15 d., antradienis

Motinystė

Lankydama Irma Peredne blogą štai ką įdomaus radau  :) Štai tokią iššūkį, kurį skelbia Once Upon A ...Sketch. Įdomiausia, kad reikia keliais sakiniais aprašyti koks pats geriausias dalykas yra būnant moterimi?..



Tad ėmiausi darbo. Kaip tik ši nuotrauka  jau kuris laikas laukė savo eilės, bet vis neradau jai tinkamos idėjos. 
Rezultatas žemiau.. 
Kaip bebūtų - šiuo metu aš tuo ir gyvenu.. Motinystės džiaugsmais ir vargais.. Sūnaus pasiekimais ir nesisekimais.. 



Pagarbiai,


Kūdikystė

Turėdama laiko, peržiūrėjau nemažai nuotraukų ir išsirinkau tas, kurias norėčiau apipavidalinti :) Aišku daugiausia jų susijusių su mano sūneliu ir viskuo kas aplink jį. Taip ir gimsta mano skrebukai :) Šįkart įamžinau vieną nuostabiausių motinystės džiaugsmų - žindymą. Tai tikrai mieliausios ir šilčiausios akimirkos.. Kada sūnus šalia, jis toks ramus, saugus ir toks artimas..


Pagarbiai,

2011 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Medaus mėnuo..

Kadangi esu scrapping.lt blogo sekėja, užmačiau štai šį tradicinio skrebuko konkursą # 18
Patiko idėja, tad pamėginau  kažką panašaus  sudėlioti :) Nors mano naudojamoje nuotraukoje ne viena kūno dalis, bet kelios, tačiau nesimato veidų, ir nuotrauka nepilna.  Bet ši nuotrauka man labai miela, nors gal iš šalies žiūrint gal ir vulgaroka.
Tačiau ten nebuvo nieko vulgaraus ar nepadoraus. Kaip rusai sako "liubov, liubov.."

Pagarbiai,


Mielieji, kitaip negalėjau..

Interneto platybėse radau daugybe Templates failų, kurie tikrai palengvina darbą su Photoshopu. Štai pamėginau greitai  sudėlioti skrebuką, su mylimais man žmogučiais. Kokia graži yra brolio ir sesers draugystė..

Mielieji, tikiuosi, nesupyksit, kad pasiskolinau iš jūsų šią nuotrauką :) Tiesiog, ji ir jūs joje tokie šilti ir mieli, kad negalėjau jos kaip nors apipavidalinti :) 





Šią nuotrauką taip pat įmečiau savo facebook profilyje, tai man automatiškai  štai tokį užrašą išmetė: 

"
Kit by ScrapKitchen (Sunshine of my Life)


Journal Strips by Shabby Princess (Recolored by me)." 

Tad privalau ir čia tai paskelbti.




2011 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

Įkvėpimo pagauta..

Štai kai pagavo įkvėpimas, netrukdė ir vėlyva naktis :D Norėjosi tik daryti, daryti ir daryti :)




Tai keli darbeliai mano geriausiai draugei ir jos šeimai :)
Gal nuotraukų kokybė, o gal šiluma sklindanti iš jų neleido man užmigti kol nepabaigiau taip kaip norėjau :)