2012 m. sausio 24 d., antradienis

Vasara vasarėle, kada sugrįši?


Liūdnokas skrebukas gavosi, bet juk ne viskas gyvenime linksma ir gražu būna. Štai mano mylima Apuokyna pasiilgo vasarėlės, lagaminai sukrauti - prie jūros nori :) Bet juk ši graži mažos mergaitės svajonė išsipildys kai tik saulutė išvis žiemą, sušildys pavasarį ir vasarą parsives į šiuos kraštus :) Tad liūdnai optimistiškas skrebukas turėjo gautis, nors gal taip ir neišėjo, bet vistiek paveizėkit ;)












Pagarbiai,


Apuokyna tarp apuokėlių arba sweet dream angel

Sveiki lankytojai :)
Štai dar vienas mano darbelis su nuostabia mergyte - Apuokyna (tai ne jos vardas, taip ja mama kartais vadina). Kadangi seniai žinau, kad šios Apuokynos mama kolekcionuoja pelėdas bet kokiame pavidale (vazelė, žvakidė, puodelis su pelėda, pižama su pelėda ir pan.), pamačiusi nuostabų rinkinuką, kuriame yra pelėdos, negalėjau susilaikyti ir sudėti Apuokynos ir apuokėlių į vieną krūvą. Štai kas gavosi :)



Pagarbiai,


2012 m. sausio 20 d., penktadienis

Ššššš...





Štai dar vienas skrebukas. Kažkaip labai patiko toks digi skrebinimas. Tai šiek tiek kitaip ir gal netgi fantazijai daugiau vietos palikta. Kažkaip kai nėra rėmelių, apskritimų ir kitokių įrėminimų - atrodo darbelis daug laisvesnis, erdvesnis. Žiūrėsim kaip man seksis toliau :) 


Pagarbiai,

2012 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Sėdi Zuikis kubile..

Jau senokai kažką dariau, mėginau vis, bet kažkaip įkvėpimo, laiko ir noro stoka buvo mane apėmusi. Vakar naršydama interneto platybėse atradau visai įdomų blogą
Ir ten bežioplinėdama radau informacijos kur galima ir kaip galima atsisiųsti nemokamų rinkinių ar detalių. Kadangi daug kur buvau, daug ką mačiau, tai nelabai atsimenu iš kur siunčiausi, bet atsisiunčiau labai gražų rinkinuką. Ir kol sūnus miegojo popietuko sudėliojau štai tokį vaizdelį. 






Pagarbiai,