2012 m. vasario 24 d., penktadienis

Didelis mažo VYRO pasaulis

Žiūriu į savo atžalėlę ir galvoju, koks visgi tu didelis, kiek daug pasiekei nuo gimimo, nuo atėjimo į šį pasaulį.. Išmokai verstis ant pilvuko, labai atkakliai siekiai ir išmokai sėdėti, susidraugavai su vaikštukais ir pradėjai šliaužioti, nedrąsiai žengei pirmuosius žingsnius..  Ir visą tą laiką mokeis pažinti pasaulį: mamą, tėtį, žaislus ir visą tai kas tave supa..  Bet visgi koks tu dar mažas ir kiek daug tau teks dar pažinti ir išmokti. Teks susipažinti su tuo vyrišku pasauliu.. O  tai buvo pirmoji tavo pažintis. Ir su ja supažindino senelis :)






Pagarbiai,

2012 m. vasario 11 d., šeštadienis

Mieliausia savo mamai..

Nežinau kodėl, man taip patiko ši maža gražuolė, kad dar tą pačią dieną negalėjau atsitraukti nuo jos nuotraukų ir sudėliojau štai tokį paveiksliuką.. :) 


Norėjosi kažkaip kitaip, nei visada įamžinti tą mažą mergytę. Ir šį darbelį padovanoti jos mamai :)

Pagarbiai,


2012 m. vasario 10 d., penktadienis

...Happy life...

Vakar pagaliau sulaukiau vienos labai gražios, dar mažos, lauktos ir mielos mergaitės nuotraukų :) Ir kaip visada pamačiusi užsimaniau kažką su ja padaryti.. Tad sėdau ir iškart pradėjau dėlioti turimus daiktelius, šablonus ir štai kas gavosi.. :)


Nežinau kodėl, bet "įtūpdžiau" šias dvi man mielas mergytes į lizdelį ir palinkėjau joms laimingo gyvenimo.. Juk tai naujas gyvenimas ir mamytei, ir dukrytei :) 

Pagarbiai,